Art of Fashion

A legkreatívabb farmerkampány

2011.10.18.

Zamira


Legalábbis szerintem :) A Rag & Bone egyszerűen DIY Project (Do it yourself - Csináld magad) névre keresztelte kampányát, melynek lényege, hogy nem készültek "hivatalos" képek a kollekcióról, hanem hét szupermodellt kértek meg annak dokumentálására, hogyan érzik magukat a Rag & Bone ruhákban. Edita Vilkeviciute, Sasha Pivovarova, Abbey Lee Kershaw, Lily Aldrigde, Karolina Kurkova, Carolyn Murphy és Miranda Kerr ezúttal sminkes, fodrász, stylist és profi fotós nélkül álltak a kamera elé - a végeredmény pedig lenyűgöző - bár való igaz, hogy a ruhákat kevésbé látni, mindenesetre az ötlet zseniális :)

Már számtalan olyan kampánnyal találkozhattunk, ahol megpróbáltak a beállítottság helyett természetesebb hangulatot közvetíteni, ez most azonban teljesen más... A képek láttán olyan érzése támad az embernek, mintha családi fotókat nézegetne a máskor elérhetetlennek, már-már képzeletet felülmúlóan tökéletesnek tűnő bombázókról. Pontosan ezért imádom annyira a DIY Project-et, mert annyira közeli, hétköznapi... Kell ez néha... :) Személyes kedvencem Miranda Kerr - olyan bájos - mellesleg férje, Orlando Bloom és barátnője, Lily Aldridge készítették róla a képeket :)

 

 

pics via Rag & Bone Rag & Bone Blog

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása