Art of Fashion

Divat lesz a Monroe séró?

2011.10.04.

Zamira

 

Először jött az októberi Vogue, melyben Michelle Williams Marilyn bőrébe bújt. Igaz, ennek a sorozatnak megvan az apropója, hiszen egy éppen készülő mozifilmben Michelle alakítja a legendás színésznőt.

 

 

Ezt követte a novemberi brit Vogue címlapja, melyen Rihanna szőkén - igaz, az Armani Jeans kampányhoz képest egy sokkal összeszedettebb frizurában pózol. Jó lett a címlap, a ruha egyszerűen gyönyörű, de meg kell hagyni a sorozat további képei jobban sikerültek... Imádom a megidézett retro hangulatot, a kék eget, az ütött-kopott rozsdás vasszerkezetet olyannyira, hogy még az elbaltázott utómunkáról is meg tudok feledkezni. Az egyik képen látványosan világosabb a bőre és sokkal vékonyabb, mint a másikon - sebaj, fátylat rá :)

 

 

Végül, ma reggel találkoztam a legújabb Emporio Armani beauty kampánnyal, mellyel a divatház már a karácsonyi ünnepekre készül (sosem lehet elég korán kezdeni :). Summa summarum, Megan Fox frizurájáról ismételten Marilyn jutott eszembe. Mellesleg, Megan egyszerűen lélegzetelállítóan gyönyörű a képeken :) Szerintetek divatba jön a Marilyn frizura?

 

 

pics via StyleFrizz

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.10.04. 20:31:47

Paris Hilton Monroe stílusában.
thecount.com/wp-content/uploads/marilyn-paris-hilton-500x390.jpg
Vagy Scarlett Johansson vagy Gwen Stefani vagy Christina Aguilera. Sokan szeretik is az ismert sztárok közül ezt a stílust.
süti beállítások módosítása