Art of Fashion

Újabb izgalmas iPhone alkalmazás

2011.10.03.

Zamira

 

Történelmet írt a kanadai Men's Fashion Insider című televíziós műsor, ugyanis egy iPhone alkalmazás révén lehetővé tette a nézői számára, hogy az epizódban feltűnő darabokat az adás ideje alatt közvetlenül megvásárolhassák telefonjuk segítségével. Ehhez mindössze a Zazum által fejlesztett SeeLoveBuy névre keresztelt alkalmazás szükséges (no meg egy iPhone... :), mely ingyenesen letölthető az App Store-on keresztül. Ha a TV képernyőn látható a kék szívecske, mely a program logója, akkor egyszerűen el kell indítani iPhone-on az alkalmazást és máris megtudhatunk mindent az adott termékről, a vásárlás pedig innentől kezdve már gyerekjáték :) Elvileg az ötlet eredendően nem a néző/vásárló kényelmét szolgálja elsősorban, sokkal inkább azt hivatott kiküszöbölni, hogy ha TV nézés közben megpillantunk egy csinos kis ruhát, cipőt, táskát, akármit..., akkor nehogy tövig rágjuk az izgalomtól a körmünket, hogy vajon melyik márka jegyzi, mennyibe kerül, hol lehet beszerezni etc...,hanem azonnal megtudjunk róla mindent és ha úgy adódik, meg is tudjuk vásárolni :)

 

Véleményem szerint alapvetően nem rossz az elgondolás :) Egészen biztosan nem próbálkoznék ruhákkal, már régen rájöttem, hogy az online vásárlást e téren nem nekem találták ki - egyszerűen kell az, hogy a boltban mindent felpróbáljak :) Azt viszont el tudom képzeli, hogy például táskát shoppingoljak a SeeLoveBuy segítségével :) Kíváncsian várom a ti véleményeteket! Illetve, szerintetek mikor ér el hazánkba a kék szívecske? :)

 

via TFI

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása