Art of Fashion

Felhívás: White Swan International Contest

2011.10.03.

Zamira

 

A Madame Figaro a Carnet de Mode-dal karöltve versenyt hirdetett a fiatal tervezőknek. A téma nem más, mint maga a fehér szín. A pályamű lehet haute couture, mindennapi viselet, de akár kiegészítő is. A nagyközönség október 17-ig szavazhat online a kedvenceire, majd a szavazatok alapján az első 25 finalista mellé kiválaszt a zsűri további 5 kreációt. A szavazók és a zsűri döntése között természetesen lehet átfedés. A verseny zárásaként november 4-én egy divatbemutatóra kerül sor a legnépszerűbb és a zsűri által favorizált darabokból Párizsban a Les Coulisses du Mariage (országos szintű kvázi esküvői kiállítás) keretein belül.

 

És most akkor jöjjön a lényeg! :) A nevezők között megtalálható egyik kedvenc magyar esküvői és alkalmi ruha tervezőm, Makány Márta :) Az  egyes képekre kattintva  elérhetitek a linkeket, ahol szavazni tudtok az adott ruhára. Amennyiben tetszik, szavazzatok rá! Mindössze egy gyors regisztráció szükséges, mely nem vesz igénybe többet egy percnél! Én "szeretném látni Párizsban" :) És ti? :)

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása