Art of Fashion

Gaga filmjei

2011.09.21.

Zamira

 

Tartozom egy beismerő vallomással, ugyanis miközben nagy izgalommal vártam a fashion week sorozat elindulását, teljes mértékben megfeledkeztem Lady Gaga legújabb dobásáról :) Inez Van Lamsweerde-del és Vinoodh Matadin-del karöltve öt kisfilm, hivatalos nevén fashion video (bár a filmek láttán azért erről lehetne vitatkozni... :) készítésére határozta el magát. Úgy elszaladt az idő a divathetek elstartolásával, hogy ma már a harmadik videó került nyilvánosságra. Természetesen itt láthatjátok mind a hármat :) A kollaboráció apropója egyébként a Yoü and I című (erről már olvashattatok itt) legújabb slágerének kvázi promótálása. Kíváncsian várom a hátralévő két folytatást :)

 

Az első részben egy modern táncost alakít. Elöljáróban annyit, hogy ez még egészen konszolidált, nem zavarja meg az ember lelkiállapotát :) Egyszerűen imádom azt a pillanatot, amikor csettint :)

 

 

A második felvonás már izgalmasabb :) A menyasszony címet kapta és előkerül benne a klipp révén már jól ismert szerelés. Felbukkannak a bomlás első jelei :)

 

 

A harmadik filmben már átváltozott sellővé, méghozzá egy kevésbé szokványos, láncdohányos partyállat verzióvá... Mindenképpen érdemes viszont alaposabban szemügyre venni a kis szörnyecskét, hiszen hatalmas munka figyelhető meg az uszonyon és a kopoltyúkon egyaránt! Összességében: lájk! :) Szerintetek? :)

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása