Art of Fashion

Röpke gondolat by Franca Sozzani

2011.09.15.

Zamira

Felettébb elgondolkodtató az olasz Vogue főszerkesztőjének néhány mondata...

 

"Hire back John Galliano. Look. I understand their point of view [at Dior]. I understand they couldn’t just say, ‘Bad boy! We forgive you! Come back!’ But it’s really a pity. And I will never believe he believed what he said. I think he was drunk and alone in a bar. When people go crazy, they go crazy. It’s a human case, it’s not political or religious. He didn’t kill anyone!"

 

"Vegyék vissza John Galliano-t. Nézzék, én megértem a Dior álláspontját. Nyilvánvalóan nem hagyhatták annyiban, hogy 'Enyje-benyje! Rossz fiú! Gyere vissza!', de ez most már igazán szánalmas. Soha nem fogom azt hinni, hogy komolyan gondolta, amit mondott. Ittas volt és magányos egy bárban. Az emberek néha egyszerűen megőrülnek. Ez emberi tulajdonság, nem pedig politikai vagy vallási meggyőződés. Nem ölt meg senkit!"

 

 

via The Huffington Post

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása