Art of Fashion

Nyerj USE unused ruhadarabot!

2011.09.09.

Zamira


Szereted a USE unused ruháit? Akkor a következő felhívás mindenképpen neked szól, hiszen most itt az alkalom, hogy nyerhess a designer trió nevével fémjelzett ruhákat :) Mindössze egy jó orra van szükséged ;) Íme a részletek!

Indulj az Illatvadászaton, és nyerj egyedi USE unused ruhadarabokat!

"Egyedülálló játékot indít útjára a USE unused divattervezői csapata és a Lenor Parfumelle. A divatra fogékony közönség egy páratlan illatvadászaton vehet részt szeptember 1. és november 4. között, ahol különleges ajándékot nyerhetnek a szerencsések.  A játék fődíja egy 500.000 forint értékű exkluzív USE vásárlási utalvány, ám emellett más USE öltözékeket is hazavihetnek a jó szimattal rendelkezők…"           

…A játékban résztvevőknek ugyanis fel kell ismerni az egyes USE unused darabokon a Lenor Parfumelle kollekció valamely illatát. Nem árt azonban az otthoni gyakorlás, mert mind a négy illat versenyben lesz. A legtehetségesebb illatvadász a szezon egyik trendi darabjával gazdagodik. A két hónap alatt két illatvadászat kerül megrendezésre: az első szeptember 30-án, a második november 4-én, amelyeken 100-100 szerencsés szagolhatja ki a nyerő USE kreációkat. A részvételhez regisztráció szükséges, ez teszi lehetővé azt is, hogy a fődíjért, az 500.000 forint értékű ruhatárért versenybe szállhassatok.            

"Aki igazán szereti a kihívásokat, az elegánsan modern ruhadarabokat, valamint jó érzéke van az illatok felismeréséhez, nem hagyhatja ki ezt a lehetőséget! A játékban való részvételhez regisztrálj a facebook.com/USE.unused oldalon, ahol további hasznos információkat is találsz."

Irány a facebook ;)

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása