Art of Fashion

A cuki, a dögös, az elegáns és az "imádomaszínét"

2011.03.16.

Zamira

 

Négy táska, négy stílus; bár őszintén szólva, sokkal közelebb áll a szívemhez az a megfogalmazás, hogy négy táska, négy különböző alkalomra :)

 

Ez a Kate Spade darab amellett, hogy nagyon praktikus a kialakítása a szivárvány összes színében kapható. (395$, Nordstrom).

 

 

Neonsárga. Általában nem sok jó következik, miután meghalljuk ezt a szót, azonban ez a szintén Kate Spade clutch lehengerlő. A pici ananász nagyon édi a tetején, arról nem is beszélve, hogy egészen "baráti" áron elérhető (225$, Nordstrom).

 

Aki jobban szereti a szolídabb darabokat, annak minden bizonnyal tetszeni fog ez a grafitszürke Kooba Kiley táska. Tökéletes a munkanapokra. Laptop bele és már indulhat is a mókuskerék! (595$, Nordstrom)

 

Egyszerűen odáig vagyok ezért az árnyalatért, olyannyira, hogy még azt is megbocsájtom, hogy szalmából készült. Marc by Marc Jacobs (398$, Nordstrom).

 

via PB

 

 

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása