Art of Fashion

Ajánlat: dauer.hu

2011.02.24.

Zamira

 

Történelmi fordulóponthoz érkezett a blog: íme első ízben egy honlap ajánlás, mely fontos és érdekes információkkal szolgál a dauer minden egyes csínyjáról-bínyjáról. Olvassátok rövid bemutatkozójukat és böngésszétek élvezettel a weboldalt :)

 

 

Nem tudom, a fiatalabb generációból ki, hogy van azzal, ha meghallja a dauer kifejezést - lehet, hogy egyesekben nosztalgikus érzések támadnak; könnyen eszükbe juthatnak a gondtalan gyermekévek, amikor Édesanya virágzó harmincas éveiben elégedetten, friss dauerrel jött haza a fodrásztól és roppantul örült, hogy most jó sokáig nem lesz kócos a haja, szinte alig kell majd foglalkozni vele, hiszen dauerolt hajának görbületei úgy álltak hosszú hetekig, mint a cövek - ha szabad ezt az itt nem egészen helyénvaló frázist használnom... Ha a dauer ezen ősi funkciója manapság már nem is annyira vonzó, de a göndörítés, hullámosítás igenis trendi és akárhogy nézzük, ezekhez a modern hajformázási technikákhoz is a jó öreg dauer által kitaposott ösvényt használják, itt-ott persze le-le térve róla.

 

Hogy mi mindennel lehet találkozni ezen az ösvényen, azt próbálja megmutatni egy nemrég indult új oldal, a dauer.hu. Ez egy olyan tematikus oldal, amely elsősorban a hullámos hajkoronák kedvelőinek nyújt sok-sok hasznos információt.

   

Sok a kérdés a dauerral és általában a hajformázással kapcsolatban még ma is az emberekben. Hallani mindenfélét káros anyagokról, amik tönkreteszik a hajat, hallani félfüllel új, kímélőbb technikákról, új trendekről, de sokszor nincs a kéznél egy bennfentes szakember, aki a sok-sok kérdésre választ tudna adni.

 

A dauer.hu megpróbálja rendszerezni a témában elérhető információkat és igyekszünk minél több szakembert és szalont megnyerni, hogy tanácsadóként segítse a munkánkat. Hiszünk benne, hogy megéri számukra a látogatóinkat ellátni segítő információkkal, hiszen ezáltal belőlük később hűséges ügyfelek lehetnek.

 

Jelen stádiumban találhatsz az oldalon néhány érdekességet a dauerról, mint ősrégi eljárásról, olvashatsz a marcell hullám elkészítéséről, arról, hogy milyen dauer típusok léteznek és láthatsz néhány képet lélegzetelállító hullámos hajakról. Az oldal tartalmát folyamatosan fejlesztjük, bővítjük és várunk minden érdeklődőt. Nézzétek meg Ti is és adjátok tovább az infót ismerősöknek, akik épp ilyen témában keresgélnek... A cím azt hiszem könnyen megjegyezhető és beszédes: dauer.hu.

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása