Art of Fashion

"Shoe review"

2011.02.15.

Zamira

 

Lássuk mi történt mostanában a "cipőpiacon" :)

A legszebb: Ezt a gyönyörű Beatrix Ong remekművet a csipkemintázaton kívül a végigvonuló "hullám" még különlegesebbé teszi. Nem utolsó sorban pedig újabb csillagot érdemel az ára, mely szokatlanul baráti (451 dollár helyett mindössze 180 zöldhasúért elérhető az edonmanor.com weboldalán).

      

A legbohókásabb: Mi mással lehetne meghálálni egy Louboutin fanatikus celeb hűségét, ha nem azzal, hogy Christian mester elnevezi róla egyik alkotását? A Blake-nek keresztelt topánka minden bizonnyal nem lesz a kedvenc Louboutin-em, de azért szívesen eltipegnék benne nyáron :)

                         

A legdögösebb: Elsőre kicsit meghökkentőnek tűnhet a véleményem szerint rendkívül tehetséges Christian Siriano nevével fényjelzett platform, főleg az orra miatt, azonban egy levegővételnyi szünetet követően egy másodpercig sem hezitálnék, hogy felvegyem-e :) Egyszerűen DÖG! Fierce and fabulous :)

                      

A legfuturisztikusabb: Hááát, Pierre Hardy "akármilyét" csak jóindulattal nevezhetjük cipőnek... Amiért mégis helyet kapott ebben a posztban, azonban az a mérhetetlen kíváncsiságomnak a következménye, ugyanis halvány lila gőzöm sincs hogyan festhet lábon a boka környéki hasábkupac... Megnézném... A fura komplexum mellett az egyik oldalon ezüst, a másikon arany megoldás már nem is zavarja a szemem... A legcsodásabb mégis, hogy mindez 1540 dollárért mindjárt elérhető... 

 

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

topankablog.hu · http://topankablog.hu 2011.02.16. 09:28:30

Huh, ezt a Pierre Hardy darabot még nem ismertem, hát... eléggé hajmeresztő!
süti beállítások módosítása