Art of Fashion

Kép-rajz-mozaik

2011.02.10.

Zamira

 

Divat: folyamatos megújulás, egymást követő bemutatók, kampányok, fotósorozatok, videók végeláthatatlan és követhetetlen dzsungele... Hosszan folytathatnám a sort, azonban mondanivalóm üzenete, hogy ennek a különös káosznak egyik legfontosabb esszenciája az a bizonyos csipetnyi plusz... Még a legelhivatottabb divatrajongók is belefáradnak idővel a nonstop áramló információdömpingbe, azonban ha valami eltér a többitől, az garantáltan magával ragadja a nagyközönség figyelmét. Tökéletesen demonstrálja mindezt Francesco Scognamiglio tavaszi kampánya. A fotókkal összemozaikolt rajzok ötlete egyszerűen zseniális. Bianca Balti-t Giampaolo Sgura fényképezte. Gyönyörűek a rukák, Bianca fantasztikus (azok az arccsontok...) és összességében az egyik legkreatívabb kampány, amit a közelmúltban láttam.

 

 

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zamira 2011.02.11. 16:20:31

@kerdesek05: Sajnos sehol :( Akkora kereslet lett a ruha iránt, hogy az összes on-line Kim Ovitz forgalmazó kifogyott a készleteiből (pedig a pre-fall kollekció része). Arról egyelőre nincs információ, hogy sor kerül-e utógyártásra.
süti beállítások módosítása