Art of Fashion

Daria??? Daria!!!

2010.12.17.

Zamira

Ha valaki egyszer azt mondta volna nekem, hogy Daria Werbowyt valaha "csúnyának" fogom találni (már csak azért is, mert az egyik kedvenc modellem, ergo gyönyörű, egyedi szépségnek tartom), akkor egészen biztosan gúnyosan a képébe hahotáztam volna (excuse moi, a nyers kifejezésésért, de ezt szemléltetőbben/szebben nem tudta volna kifejezni). És láss csodát! Shit happens... (ismét sorry). Értetlenkedve szemléltem végig a következő képsort... A szemöldök, a haj... nem jön át... legalábbis nekem nem. Ti mit gondoltok?

A drámai felvezetés után a kreditek :) Vogue US januári száma, a képeket Peter Lindbergh készítette, a styling pedig Grace Coddington remekműve. Ha nem lenne Daria arca "olyan furcsa", akkor odáig lennék a sorozatért: zseniális fotós és lenyűgöző ruhadarabok...

 

via fashiongonerogue

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása