Art of Fashion

Looks of the day

2010.11.26.

Zamira

Próbálkoztam egy mai kedvenc kiválasztásával, de nem sikerült, úgyhogy egyetlen facebook üzenőfal kép helyett egy blog poszt lett belőle. Íme a potenciális jelöltek :)


Stílusban a legközelebb áll hozzám, letisztult és nőies. Gyönyörű színe van a kabátnak, a csizma, a táska, az öv és a ruha közötti összhang is varázslatos- "pedig csak natúr fekete"...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első helytől csak hajszál választotta el ezt az összeállítást- nekem a cipőn bukott el a dolog... Az erősen A vonalú szoknya és a kabát nagyon csajos, a rózsaszín hajpánt pedig eszméletlenül édi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy kis Gossip Girl. A szintén dobogós összeállításról első pillantásra Serena jutott eszembe lazább napjain. Nem vagyok a zokni + szandál párosítás híve, de itt nem is olyan rossz (ettől függetlenül továbbra sem venném fel... :), de az összhatás mindenesetre nagyon tetszik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mutassatok nekem ennél egyszerűbbet, de nagyszerűbbet. Ez egy kicsit közhely lett, de nálam szerelem első látásra ez a ruha. Számomra itt is a cipőn csúszik el egy picit a dolog, de összességében legszívesebben most azonnal belepattannék és így suhannék el a barátaimmal kávézni :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És végül: sok sok pici színes virág- hihetetlenül aranyos. Semmi különös, de amint megláttam jó kedvem lett tőle, úgyhogy megérdemelt egy helyet ebben a posztban. Hátha másra is hozzám hasonló hatással lesz :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

via lookbook

 

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása