Art of Fashion

Mojito-t a lábaknak!

2010.10.12.

Zamira

Az ember életében számos olyan momentum van, amikor nagyon szerencsésnek érzi magát. Véleményem szerint ezek közül az egyik legnagyszerűbb az a pillanat, amikor rádöbbenünk, hogy milyen fantasztikus emberekkel vagyunk körül véve. A divat, mint művészet iránti rajongásom és mélységes tiszteletem eredményezte ennek a blognak a megszületését. Még nagyon pici, nagyon fiatal és csak kevesen tudnak a létezéséről. Ma mégis kaptam egy e-mailt, azzal a tartalommal, hogy a most soron következő képek esetlegesen felkelthetik az érdeklődésemet. Abszolút felkeltették :) Így ezt a postot kiemelten ajánlom a szóban forgó nagyon kedves ismerősömnek :) Köszönöm!

Julian Hakes londoni építész talp nélküli cipőt tervezett. A Mojito-nak keresztelt alkotás egyetlen darabként tekeredik a láb köré, pusztán a harántboltozatot és a sarkat alátámasztva; a talp pedig természetes hídként szolgál a két pont között.

 

 

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása