Art of Fashion

Jean Paul Gaultier

2010.10.03.

Zamira

A mai kellemes, napsütétes vasárnapon nyilvánvalóvá vált számomra, ezért megragadva az alkalmat hivatalosan is kijelentem, hogy az idei őszi "fashion week" hullám eddigi sorában nálam Párizs a kedvenc. Gaultier, Lanvin, Martin Margiela, Victor & Rolf, Dior, Sonia Rykiel, Cacharel... Dőljetek hátra és élvezzétek :)

A sort Jean Paul Gaultier bemutatójával kezdem. A kollekció elképesztő- van itt minden: rojtok, fodrok, csipkék, bakancs, virágok, plus size model... Nem is folytatom, inkább mutatom :) Záró gondolatként egy kis érdekesség: a show előtt 3D szemüvegeket osztogattak a közönségnek, mivel a ruhákon 3 dimenziós minták voltak. A gyönyörű Coco Rocha-t idézve: "The future is now". 

Forrás: www.vogue.co.uk

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása