Art of Fashion

Ceruzaszobrok

2010.09.30.

Zamira

És most akkor valami más aminek semmi köze a divathoz, de mivel alapvetően fogékony vagyok a művészetre (nem véletlenül kapta a blog az "art of fashion" beszélő nevet) és mivel első megtekintésre magáénak tudhatta csodálatomat a most következő képsor, így muszáj postolnom :)

Dalton Ghetti egy hétköznapi asztalos, aki elmondhatja magáról, hogy hivatása egyben szenvedélye is. 25 évvel ezelőtt látott hozzá a ceruzafaragás technikájának kifinomításához, mely elképesztő, miniatűr szobrocskák születését eredményezte. Munkáit borotvapenge, varrótű és faragókés segítségével készíti el néhány hónap vagy akár néhány év alatt. Ámulatba ejtő tehetség, kreativitás és nem utolsó sorban türelem...

Forrás: http://kronikle.kidrobot.com

 

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZimBabe 2010.12.18. 11:04:50

.csak ha már szereted a művészetet, erre a "ceruza-témára" akad még egyéb, például Böröcz Andrástól:
www.andrasborocz.com/sculpture.html

Egy kép példának a rengetegből:
www.andrasborocz.com/Pencil.Figures.06.html

Zamira 2010.12.18. 16:25:16

@ZimBabe:

Nagyon szépen köszönöm! Zseniális tehetség és ötletek... A "pencil box series" elképesztő... Írok róla majd egy cikket, amint lesz pár szabad percem ;)

Még egyszer köszönöm!
süti beállítások módosítása