Art of Fashion

The age issue

2010.11.20.

Zamira

A V Magazine lapjain Jane Fonda, Susan Sarandon és Sigourney Weaver. Gyönyörűek és mindannyian túl vannak már a hatvanon. Nagyszerű képek és zseniális az ötlet véleményem szerint. Nincs az a smink és az a photoshop munka, mely révén a szem őszinte csillogását elő lehet varázsolni. Ők pedig ragyognak és engem abszolút meggyőztek arról, hogy jól érzik magukat a bőrükben. Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin készítette a képeket. Lenyűgöző...

3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.11.21. 12:39:50

"a szem őszinte csillogását" - üvege válogatja

kaskala 2010.11.21. 13:57:18

Pedig a vak is láthatja, ez smink, photoshop és plasztika.

Zamira 2010.11.21. 17:15:23

@kaskala:
Nyilván :) Egy pillanating sem állítottam, hogy reggel kipattantak az ágyból, rögvest hopp a kamera elé és ez a végeredmény vagy hogy soha nem volt plasztikájuk... A kisugárzáson van a hangsúly, szerintem ezt nem lehet photoshoppal "megvarázsolni". De, ez csak az én véleményem :)
süti beállítások módosítása