Art of Fashion

Mitchel Primrose bőr kiegészítők

2012.07.18.

Zamira

 

Ősszel minden bizonnyal tarolni fognak a bőr kiegészítők, mivel a divathetek kifutóin számtalanszor felbukkantak. Évekkel ezelőtt egy nyaralás során találkoztam egy kis kézműves butikban egy lila-fekete, gyönyörűen megmunkált bőr karkötővel - azóta teljesen odáig vagyok értük! Nem szoktam mostanában sűrűn bőr ékszereket hordani (pláne ebben a melegben nem szeretem magam kiegészítőkkel agyonaggatni...), viszont van néhány darabom, ami régen alig akart rólam leszakadni, úgyhogy ősszel minden bizonnyal előbányászom majd őket!

Mitchel Primrose darabjaira véletlenül bukkantam rá, de mondanom sem kell, hogy azonnal magával ragadott a munkássága. Egy gyerekcipőben járó márkáról beszélünk, hiszen mindössze tavaly ősszel debütált első kollekciójával, bőrrel pedig idén kezdett el dolgozni. Különböző árnyalatokat kombinál szegecsekkel, a végeredmény pedig vékonyabb, vastagabb karkötők és nyakpántok. Első ránézésre semmi extra, azonban a felhasznált alapanyagok már annál különlegesebbek - egzotikus bőr és arany szegecsek! Személy szerint a karkötőket preferálom, de a vastag nyakpántokat is szívesen kipróbálnám :)

 

mp1.jpg

mp2.jpg

mp3.jpg

mp4.jpg

mp5.jpg

mp6.jpg

mp7.jpg

mp8.jpg

mp9.jpg

mp10.jpg

mp11.jpg

mp12.jpg

mp13.jpg

mp14.jpg

mp15.jpg

mp16.jpg

pics via Mitchel Primrose

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása