Art of Fashion

Meseszép apróságok

2010.11.20.

Zamira

Hova nem vezethet egy ártatlannak indult karóra utáni kutatás??? Mivel mostanában több ízben szembesültem azzal a ténnyel, hogy valószínűleg nem is olyan haszontalan találmány és éppen ideje lenne beszereznem egy csinos kis darabot, így online kutatásra indultam, hátha rábukkanok egy remekműre, mely megdobogtatja a szívemet. Szorgos nézelődésem közepette "botlottam bele" egy Bvlgari gyémántgyűrűbe, mely hamar eltérített utamról. Mohón vetettem magam bele a szebbnél szebb (sajnos csak képek) mustrájába. Ekkor jött Dior... És mindent megváltoztatott :) Meg kell vallanom, hogy idejét nem tudom mikor találkoztam utoljára ilyen cukisággal.  Victoire de Castellane-t a virágoskertek ihlették a gyűrűkollekció megalkotásakor, mely a Diorette nevet kapta. Hihetetlenül aranyosak, szerelem első látásra, választani pedig egyszerűen lehetetlen...

 

 

 

5 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2010.11.21. 15:26:12

tökre utálom az ilyen túlcsicsázott dolgokat, de ez nagyon-nagyon bejön :)

Zamira 2010.11.21. 17:05:23

@Kaland-Játék-Kockázat:

Mérettől, összetevőktől függően (általában fehérarany, gyémánt, ametiszt, zafír...) 1050-7700 dollár... de akkor is... :) imádnivalóak :)

Zamira 2010.11.22. 07:55:54

@Kaland-Játék-Kockázat:
Hát igen... Node, ilyenkor szokták azt mondani h semmi sem lehet tökéletes, nemde? :D
süti beállítások módosítása