Art of Fashion

Ajánló: Konkurencia Fehérnemű

2013.06.05.

Zamira

Momentán az ablakon kitekintve hihetetlennek tűnik, de bizony nyár van, ami egyet jelent a strandszezonnal és elengedhetetlen kellékével, a fürdőruhával. Remélhetőleg hamarosan megérkezik az évszakhoz méltó sütkérezős idő, addig viszont érdemes kihasználni a borongósabb napokat és beszerezni néhány csinos darabot. Jelen posztban ehhez szeretnék Nektek ajánlani egy üzletet, nevezetesen a Konkurencia Fehérneműt.

Ahogy a neve is jelzi, nem csak a fürdőruhát keresgélőknek érdemes szétnézni az üzleteiben, illetve a webshopjában, mivel termékportfóliója meglehetősen gazdag. Női, férfi és gyermek fehérneműk, pizsamák, köntösök, harisnyák és zoknik egyaránt széles választékban megtalálhatóak a kínálatában. Multibrand üzletként több mint 50 hazai és külföldi gyártó termékeit forgalmazza, mint például a Triumph, a Sloggi, a Poppy, a Vancea-V, a Belmanetti, az Origami, a MyChoice, a Misty-Bahama, a Jolie Folie és az X-INN.

A Konkurencia Fehérnemű üzletek elérhetőségeit megtaláljátok a honlapon (ITT), illetve ajánlom figyelmetekbe a webshopot (ITT). Jómagam utóbbit próbáltam ki és maximálisan meg vagyok elégedve – pénteken rendeltem és csütörtökön gondosan becsomagolva meg is érkeztek a termékek. A vásárlás menete egyszerű és gyors, ráadásul online rendelés esetén a kézbesítés költségét már bruttó 5.000 Ft feletti megrendelés esetén átvállalja a cég.

A Konkurencia Fehérneműt megtaláljátok Facebookon is (ITT). Érdemes lájkolni, hiszen rajongóként első kézből értesülhettek a legújabb termékekről, az aktuális akciókról, illetve divattanácsok, sminktippek és játékok is várják az oldal kedvelőit. Nézzetek szét náluk, szerintem érdemes! Íme, egy kis ízelítő a kínálatból!

 

kon1.jpg 

kon2.jpg

kon3.jpg

kon4.jpg

kon5.jpg

kon6.jpg

kon7.jpg

kon8.jpg

kon9.jpg

kon10.jpg

 

pics via Konkurencia Fehérnemű

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása