Art of Fashion

Editorial csemege

2013.05.24.

Zamira

A tegnapi posztban említettem, hogy míg én a szakdolgozatomon munkálkodtam (ígérem most hozom fel utoljára), addig számos gyönyörű editorial látott napvilágot. Ezek közül kettő különösen nagy kedvencem elsősorban a styling miatt. A Monochromatic Madness a brazil Vogue májusi számát ékesíti és a monokróm jegyében szebbnél szebb, fekete-fehér, mintákkal tarkított darabokat vonultat fel. Van itt minden - pöttyök, csíkok, kockák, virágok, madarak, absztrakt és geometrikus formák - meglehetősen inspiráló kombinációkban. Egyszerűen LOVE!

A másik divatanyag az S/Style & Fashion tavaszi/nyári számában jelent meg, Shape Shift névre keresztelve. Itt is feltűnik egy cseppnyi monokróm, illetve további színesebb darabok az aktuális kollekciókból. A stylingnak tökéletes kiegészítője a bubifrizura és a hangsúlyos smink. Szintén LOVE! :)

 

mono1.jpg

mono2.jpg

mono3.jpg

mono4.jpg

mono5.jpg

mono6.jpg

mono7.jpg

med1.jpeg

med2.jpeg

med3.jpeg

med4.jpeg

med5.jpeg

med6.jpeg

med8.jpeg

med9.jpeg

med10.jpeg

 


pics via FGR1 FGR2

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása