Art of Fashion

Bobbi Brown Studio megnyitó prezentáció

2013.03.12.

Zamira

Először is nézzétek el nekem, hogy kicsit késve érkeznek a beszámolóim, nem egyszerű a végzős egyetemista élet és végképp nem a tengernyi szabadidőről híres... Mindenesetre szorgalmasan próbálkozom :)

Múlt héten a Bobbi Brown Studio megnyitóján jártam. Aki gyakran megfordul az Aréna Plázában, az már minden bizonnyal találkozott az üzlettel, a hivatalos megnyitóra azonban most került csak sor. Különleges eseménynek ígérkezett, mivel a prezentációt Eduardo Ferreira, a Bobbi Brown európai művészeti igazgatója tartotta. Egy gyönyörű, mégis egyszerűen elkészíthető sminket varázsolt a modellnek, minden egyes lépést részletesen elmagyarázva a használt termékeket illetően és technikai szempontból egyaránt.

Az én személyes kedvencem az alapozó, helyesbítek - láthatatlan alapozó volt. Eduardo el is mondta, hogy Bobbi célja az észrevehetetlen alapozó megalkotása volt, ami tökéletes fedést biztosít, mégsem köszön már messziről a velünk szembejövőknek. Sikerült nekik, tanúsítom :) A megfelelő árnyalat kiválasztása is nagyon egyszerű, természetesen a szakértői szemek segítségével, úgyhogy aki éppen alapozót vagy korrektort készül vásárolni és nem tudja, hogy milyen irányba induljon el, annak javaslom a gyönyörű Bobbi Brown üzletet az Arénában. A bőrápolási- és sminktermékek mellett ráadásul Bobbi Brown könyvek is elérhetőek a studióban.

Nagyon jó hangulatban telt a prezentáció, Eduardo Ferreira nagyon szórakoztató és számos hasznos tanáccsal ellátott minket, en plus a tusvonalamat is megdicsérte, úgyhogy a nap hátralevő részében madarat lehetett volna velem fogadni :) Köszönöm még egyszer a meghívást!

Hírek, infók, újdonságok első kézből a magyar Facebook oldalon ITT

 

bb1.JPG

bb2.JPG

bb5.JPG

bb4.JPG

bb3.JPG

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása