Art of Fashion

Csermakdesign: Clean geometry

2012.08.22.

Zamira

Elkészült Csermák Dóri legújabb kollekciója, melyet Clean geometry névre keresztelt. A tőle már megszokott módon mindig beszédes nevekkel illeti alkotásait, így a Clean geometry is sokmindent elárul az újdonsült ékszerekről. Geometrikus formák, klasszikus és rendhagyóbb vonatkozásokban egyaránt - nekem például nagyon tetszik, ahogy a fülbevalók és a nyakláncok esetében kombinálja a különböző formákat és a színeket. Ami a "tisztaságot" illeti, a kollekció fő célja, hogy ne legyenek benne felesleges rétegek, lefaragja azokat.

"Úgy érzem, hogy szükség van egy pillanatra, amikor megállunk. Nagyon sok külső inger ér minket minden nap - fontos, hogy arra koncentráljunk ami igazán lényeges, tehát az ingerdömping minimálisra szorítására. Ezt az értékrendet szeretném közvetíteni az ékszereken keresztül: egyszerűség és tisztaság ötvözete geometrikus formavilágban, pasztell színekkel" - Csermák Dóra.

 

csd1.jpg

csd2.jpg

csd3.jpg

csd4.jpg

csd5.jpg

csd6.jpg

csd7.jpg

 

A tervezés során Dóri azt is fontosnak tartotta, hogy minden korosztály által, alkalomtól függetlenül hordható ékszerek szülessenek, ezért esett választása anyaghasználatkor az alumíniumra, mivel így a gyűrűk és a karperecek mérete is állítható.

 

csd8.jpg

csd9.jpg

csd10.jpg

csd11.jpg

csd12.jpg

csd13.jpg

csd14.jpg

 

A Csermakdesign ékszereket megtaláljátok Facebook-on (itt), illetve saját honlapján (itt). A Clean geometry darabjait egyelőre e-mail-en keresztül tudjátok megrendelni (csermakdesign@gmail.com), korábbi ékszerek a következő üzletekben elérhetőek, valamint már a meska.hu-n keresztül is rendelhettek (itt).

 

csd15.jpg

csd16.jpg

csd17.jpg

csd18.jpg

csd19.jpg

csd20.jpg

csd21.jpg

 

Anik Jewellery (Budapest, Váci utca 19-21 - a Millenium Centerben)
Amison (München, http://www.amison.de )
Bejuska&Dio (Budapest, 1072 Dob utca 2.)
Black Box Concept Store (Budapest, Irányi utca 18.)
Colorbar (Budapest, 1053 Magyar u. 22.)
Ég-bolt (Budapest, Blaha Lujza tér 1-2.)
Hybridart Design Shop & Cafe (Budapest, 1051, Erzsébet tér 13., a Design Terminálban)
Insitu (Múzeum krt. 7.)
Karmazsin (Budapest, Ráday utca 19.)
Roham Galéria (Budapest, Vas utca 16)

 

csd22.jpg

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása