Art of Fashion

SheStyle: Olivia Palermo

2011.10.13.

Zamira

 

Olivia Palermo a celeb pletykákon és a paparazzi fotókon kívül leginkább a Mango kampányból lehet ismerős számunkra. Eredetileg valóságshow szereplőként (The Hills, The City) vált ismertté, majd a Wilhelmina Models felfedezte a benne rejlő modell potenciált, így számos neves magazin címlapjáról visszaköszönt ránk (Vogue, Harper's Bazaar, Elle, InStyle, Life & Style). Roberta Freymann-nal karöltve ékszerkollekcióval rukkolt elő, majd Stuart Weitzman kérte fel cipőtervezésre jótékonysági célból. Egyébként Olivia évek óta lelkes önkéntes, karitatív tevékenységeivel elsősorban gyerekeken próbál segíteni.

Most azonban lehengerlő stílusa miatt születik róla ez a poszt, mely nagyon letisztult és kifinomult. Még akkor is sikkes, ha éppen biciklivel rója az utcákat. Személy szerint azért imádom ennyire, mert gyakran minimalista, mégis tetőtől-talpig tökéletes és egészen biztosan magával ragadó, viseljen lapos cipőt, magassarkút, nadrágot, ruhát vagy éppen szoknyát. Rémesen egyszerű alapdarabokat szupernőcisre tud összedobni egy cipővel, nyaklánccal, táskával etc... Mellesleg a ruhatára mellett a pasija miatt is irigyelhetjük ;) Hellószijja Johannes Huebl :)

 

 

 

 

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.10.14. 10:43:53

Nagyon csinos, és összeillő az öltözködési stílusa

Zamira 2011.10.14. 14:03:37

hogy itt miért nincs like gomb a kommentekre??? :)
süti beállítások módosítása